Website Ontwikkeling

WordPress / Custom

Professionele website ontwikkeling voor een sterke online aanwezigheid

 • limaweb-phpmysql
 • limaweb-wordpress-300x186
 • limaweb-css-html
 • python-limaweb
 • laravel-lima
 • javascript-logo-transparent-logo-javascript-images-3

Nieuwe website

Websites zijn tegenwoordig essentieel voor het succes van elk bedrijf. Een goed ontwikkelde website kan potentiële klanten aantrekken, uw merk versterken en uw online aanwezigheid vergroten. Bij LimaWeb begrijpen we het belang van kwalitatieve website ontwikkeling en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

WordPress / Custom

Als ervaren webdevelopment bureau hebben we uitgebreide kennis van verschillende programmeertalen en technologieën, waaronder html, css, javascript, PHP en WordPress. Of je nu een eenvoudige informatieve website wilt of een complexe site, LimaWeb staat klaar om aan jouw wensen te voldoen.

De voordelen van WordPress

WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld en biedt talloze voordelen voor uw website ontwikkeling. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Met LimaWeb thema’s en plugins kunnen wij uw nieuwe website aanpassen en uitbreiden naar uw wensen. Bovendien (ook niet onbelangrijk) is WordPress zoekmachinevriendelijk en zorgt het voor een goede basis voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Aanpak

Bij LimaWeb geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw ideeën en doelstellingen, en werken samen met jou om een website te ontwikkelen die perfect past bij jouw bedrijf en budget. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle websites een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijke ontwerp hebben, dat de website soepel functioneert en voldoet aan de nieuwste webstandaarden.

Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen en doelen bespreken. Vervolgens maken we een gedetailleerd plan van aanpak en een prijsopgave. Na goedkeuring gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van uw WordPress website. Tijdens het proces houden we je op de hoogte van de voortgang en kun je feedback geven. Pas wanneer je volledig tevreden bent, lanceren we de website en zorgen we voor de nodige nazorg en ondersteuning.

Nazorg

Een van de voordelen van het werken met LimaWeb is dat we niet alleen zorgen voor de initiële ontwikkeling van de website, maar ook voor doorlopend onderhoud en ondersteuning. We begrijpen dat jouw website regelmatig moet worden bijgewerkt en geoptimaliseerd om relevant te blijven in de snel veranderende online wereld. LimaWeb staat klaar om eventuele problemen op te lossen en nieuwe functies toe te voegen wanneer dat nodig is. Bovendien bieden we ook de nodige webhosting aan, zodat je volledig ontzorgt bent en optimaal kunt genieten van je nieuwe website!

Start-up tot enterprise

Of je nu een start-up bent die een nieuwe website nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat een bestaande website wil upgraden, LimaWeb is de partner die je zoekt. Wij hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige websites die resultaten opleveren. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en we passen onze aanpak aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen!

Onderhoud & Beheer

Naast webontwikkeling en -optimalisatie, bieden wij ook een scala aan onderhouds- en beheerdiensten. Het is van essentieel belang om uw website regelmatig bij te werken en te onderhouden. Wij zorgen voor alle technische updates, beveiliging en eventuele bugfixes, waardoor uw website te allen tijde op zijn best functioneert.

Klik hier voor meer informatie over onze onderhoud & beheer diensten

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Bij het ontwikkelen van een website is zoekmachine optimalisatie (SEO) van essentieel belang. Hoe mooi een website er ook uitziet, het is niet genoeg als deze niet goed vindbaar is in zoekmachines. LimaWeb zorgt ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor deze beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Klik hier voor meer informatie over onze SEO diensten

Webhosting

In aanvulling op ons specialisme in website ontwikkeling, bieden wij ook uitstekende webhosting services aan. Wij begrijpen dat een snelle en betrouwbare server cruciaal is voor het succes van jouw website. Daarom garanderen wij hoge prestaties en maximale beschikbaarheid, zodat jouw klanten altijd moeiteloos toegang hebben tot je website. Bovendien staan onze ervaren professionals altijd paraat om te ondersteunen. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het snel en efficiënt oplossen van technische problemen, wij zijn er om jou te helpen groeien.

Klik hier voor meer informatie over onze hosting pakketten.

Neem contact met ons op

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met LimaWeb voor professionele website ontwikkeling!

Programmeertalen & Technologieën
LimaWeb-Website-HTML-CSS-PHP-Python-Javascript-Flutter-WooCommerce-WordPress-Laravel
limaweb-home-icon2

Laat LimaWeb een nieuwe website bouwen en geniet van de vele voordelen!
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

RECENT OPGELEVERD

Websites

Reviews LimaWeb

BEOORDELINGEN

 • google-85x85
  Via via heb ik het nummer van LimaWeb gekregen, mailtje naar LimaWeb en mijn probleem met mijn website was in no time opgelost. Top Service!! Dank je wel!
  Google Review
  Airport Limo Service
 • google-85x85
  Limaweb heeft snel en professioneel onze nieuwe website ontwikkeld! Mijn complimenten!
  Google Review
  Jordan van Hoek
 • google-85x85
  Top service. LimaWeb heeft mij geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Reageert vlot op mijn vragen en weet mijn problemen altijd binnen no time te fixen.
  Google Review
  Paolo Kloeth
 • google-85x85
  Heb mijn website laten maken door Limaweb waarvan ik geen spijt van heb gekregen. Het is fijn dat er wordt overlegd alvorens er handelingen worden gedaan waardoor er weinig miscommunicatie ontstaat, de uitleg is ook kraakhelder. Ik ben super blij met het eindresultaat! Keep up the good work zou ik zeggen.
  Google Review
  ND Nguyen
 • google-85x85
  Heel erg behulpzaam en zeer professioneel bedrijf. Ik doe nu bijna 3 jaar zaken met ze en ben zeer tevreden en ik raad iedereen aan om LimaWeb te benaderen voor een professionele website.
  Google Review
  Achie Benz