Website herstellen

Efficiënt en Betrouwbaar met LimaWeb

In een tijdperk waarin een sterke online aanwezigheid cruciaal is, kan een gehackte of slecht functionerende website ernstige gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Of je nu een kleine onderneming of een grote organisatie leidt, het herstellen van een gehackte WordPress website is vaak een ingewikkeld en tijdrovend proces. Gelukkig kun je rekenen op LimaWeb, jouw expert in het herstellen van WordPress websites. In dit artikel leggen we uitgebreid uit wat wij voor je kunnen betekenen, welke stappen we ondernemen om jouw website weer veilig en operationeel te maken, en waarom onze diensten de investering waard zijn.

Website herstellen

Wij herstellen je WordPress website voor een vaste lage tarief!

€350,-

/ eenmalig

No Cure, No Pay beleid

+
7 dagen garantie

+
7 dagen gratis LimaWeb Pro plugins

+
Back-up oplevering (voor uitvoering en na herstel)

+
Login protectie: Afschermen login-adres + ReCaptcha

Onze Diensten voor WordPress Website Herstellen

Herstellen van Gehackte WordPress Websites

Hacken gebeurt vaker dan je zou denken, en de gevolgen kunnen desastreus zijn. Van het verlies van klantenvertrouwen tot financiële verliezen, een gehackte website kan ernstige schade toebrengen aan jouw reputatie. Bij LimaWeb starten we met een grondige analyse van jouw website om de bron en het type hack te identificeren. Daarna nemen we gerichte stappen om de website schoon te maken en te herstellen.

Oplossen van Fouten en Bugs

WordPress is een robuust platform, maar net als elke andere technologie, kan het bugs en fouten bevatten. Dit kan variëren van foutieve plug-ins tot conflictueuze thema’s. Ons team van experts kan snel de fouten identificeren en oplossen, zodat jouw website soepel blijft functioneren.

Database Herstel en Optimalisatie

Een beschadigde of slecht geoptimaliseerde database kan de prestaties van jouw website beïnvloeden. Wij bieden een volledige database herstel- en optimalisatiedienst om ervoor te zorgen dat jouw website snel en betrouwbaar blijft werken.

Terugzetten van Backups

Backups zijn cruciaal in tijden van nood. Als er iets misgaat, kunnen wij snel een vorige, goed functionerende versie van jouw website terugzetten om onderbrekingen tot een minimum te beperken.

Beoordelen en Repareren van Thema- en Plugin Conflicten

Niet alle thema’s en plug-ins zijn compatibel met elkaar, wat kan leiden tot conflicten en storingen. Wij beoordelen jouw huidige opzet en zorgen voor de noodzakelijke aanpassingen om een naadloze werking te garanderen.

Herstellen van Fouten in de WordPress Core Bestanden

De kernbestanden van WordPress zijn het fundament van jouw website. Problemen in deze bestanden kunnen aanzienlijke problemen veroorzaken. Wij hebben de kennis en tools om deze bestanden te herstellen en te zorgen dat jouw website weer stabiel is.

Waarom Kiezen voor LimaWeb?

Professionaliteit en Ervaring

Bij LimaWeb hebben we jarenlange ervaring in het werken met WordPress websites. Onze expertise stelt ons in staat om snel en effectief in te grijpen wanneer jouw website problemen heeft, of deze nu gehackt is, last heeft van bugs, of andere storingen vertoont.

No-Cure, No-Pay beleid

Een van onze unieke selling points is onze no-cure, no-pay policy. Dit betekent dat als we het probleem niet kunnen oplossen, je niets betaalt. Deze garantie toont onze toewijding en vertrouwen in onze vaardigheden.

Wat is Inbegrepen?

Backup Service

Wij nemen zowel vooraf als na afloop van de werkzaamheden een volledige backup van jouw website. Hierdoor is er altijd een veilige versie beschikbaar waarop kan worden teruggevallen als dat nodig is.

Rapportage

Na het herstelproces ontvang je een verslag waarin we de gevonden problemen en de uitgevoerde reparaties uitleggen. Dit rapport biedt transparantie en inzicht in de werkzaamheden die zijn verricht.

Beveiligingsverbeteringen

Het herstellen van jouw website is slechts de eerste stap. Om toekomstige problemen te voorkomen, nemen wij extra maatregelen om de beveiliging van jouw website te verbeteren. Dit kan het installeren van beveiligingsplug-ins en het aanpassen van configuraties omvatten.

beveiliging-limaweb

Veelgestelde vragen

FAQ

1Wat is een no-cure, no-pay beleid?

Ons no-cure, no-pay beleid betekent dat je niets betaalt als we het probleem niet kunnen oplossen. Dit geeft je de zekerheid dat je financiële investering veilig is.

2Hoe lang duurt het voordat mijn website weer online is?

De tijdsduur varieert afhankelijk van de ernst van het probleem, maar we streven ernaar om de meeste websites binnen 24 tot 48 uur volledig operationeel te hebben.

3Welke type problemen kunnen jullie oplossen?

De tijdsduur varieert afhankelijk van de ernst van het probleem, maar we streven ernaar om de meeste websites binnen 24 tot 48 uur volledig operationeel te hebben.

4Moet ik vooraf betalen?

Nee, je hoeft niet vooraf te betalen. Wij berekenen de kosten na afloop van het herstelproces.

5Hoe kan ik jullie bereiken in geval van nood?

Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, live-chat (voor bestaande klanten), ticket, WhatsApp (afhankelijk van pakket) of per e-mail.

6Kan ik ook onderhoud & beheer pakket afnemen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen?

Ja, wij bieden uitgebreide onderhouds- en beheerpakketten aan die regelmatig updates, beveiligingscontroles en optimalisaties omvatten om jouw website veilig en operationeel te houden.

Klik hier voor meer informatie over onze beveiligingspakketten.

Klik hier voor meer informatie over onze onderhoud & beheer pakketten.

limaweb-home-icon2

Het herstellen van een gehackte of problematische WordPress website kan ingewikkeld en stressvol zijn. Bij LimaWeb begrijpen we de urgentie en complexiteit van deze taak en bieden we deskundige diensten aan om jouw website snel en efficiënt te herstellen. Met onze uitgebreide ervaring, no-cure, no-pay beleid, en rapportages, kun je erop vertrouwen dat jouw website in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen om jouw WordPress website weer veilig, snel en betrouwbaar te maken.
Klik hier om een vrijblijvend offerte op maat aan te vragen.