Onderhoud & Beheer

Complete pakketten

Met onze uitgebreide diensten zorgen wij ervoor dat jouw website altijd veilig, snel en geoptimaliseerd blijft!

Complete Onderhoud & Beheer pakketten

Bij LimaWeb begrijpen we dat het onderhouden en beheren van een website een tijdrovende klus kan zijn. Daarom bieden wij een complete oplossing voor jouw website onderhoud en beheer. Met onze professionele diensten zorgen wij ervoor dat jouw website altijd optimaal presteert en beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Een van de belangrijkste aspecten van ons onderhoud en beheer pakket is het regelmatig maken van auto back-ups. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een recente kopie van jouw website, mocht er onverhoopt iets misgaan. Daarnaast controleren wij regelmatig op gebroken links, zodat jouw bezoekers altijd een probleemloze gebruikerservaring hebben.

Met onze uptime monitor houden wij constant in de gaten of jouw website online is. Mocht er zich een probleem voordoen, dan grijpen wij direct in om ervoor te zorgen dat jouw website snel weer beschikbaar is voor jouw bezoekers. Daarnaast bieden wij diverse SEO tools aan, waarmee je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid van jouw website en trek je meer organisch verkeer aan. Veiligheid is een absolute prioriteit bij LimaWeb. Wij zorgen ervoor dat jouw website beschermd is tegen hackers en andere cyberbedreigingen. Met regelmatige auto updates en beveiligingsmaatregelen zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en optimaal beveiligd blijft.

Alles wat je nodig hebt voor een optimale website

Naast beveiliging en updates, bieden wij ook een CDN server aan. Dit zorgt ervoor dat jouw website sneller laadt, ongeacht de locatie van jouw bezoekers. Hierdoor verbeter je de gebruikerservaring en verhoog je de conversie op jouw website.

Performance optimalisatie is een ander belangrijk aspect van ons onderhoud en beheer pakket. Wij zorgen ervoor dat jouw website snel en responsief is, zodat jouw bezoekers niet afhaken. Dit doen we onder andere door media compressie toe te passen, waardoor jouw afbeeldingen en video’s snel laden zonder kwaliteitsverlies.

Bij LimaWeb geloven we in transparantie en gebruiksgemak. Daarom hebben wij een overzichtelijk control panel ontwikkeld waarin alle belangrijke informatie over jouw website te vinden is. Of het nu gaat om statistieken, updates of beveiligingsinformatie, alles is op één plek te vinden. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapport met alle belangrijke informatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de prestaties en beveiliging van jouw website.

Kortom, met LimaWeb hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud en beheer van jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd veilig, snel en geoptimaliseerd is, zodat jij je kunt richten op jouw core business!

onderhoud-beheer-limaweb

Onderhoud & Beheer Pakketten

Wij helpen u vrijblijvend onze onderhoud & beheer pakketten configureren.

limaweb21

€35,-

/ Per maand

OB Start

Alles wat nodig is voor een optimale website/webshop

Updates

+
Beveiliging

+
Analytics

+
SEO

+
Uptime-monitor

+
Links checker

+
Performance Optimalisatie

+
Media Compressie

+
Back-ups

+
Maand rapportage

limaweb home background

€50,-

/ Per maand

OB Pro

Optimaal profiteren van alle beschikbare diensten

Updates

+
Beveiliging

+
Analytics

+
SEO

+
Uptime-monitor

+
Links checker

+
Performance Optimalisatie

+
Media Compressie

+
Back-ups

+
Maand rapportage

+
LimaBot AI Assistent

+
LimaFlame Notificaties

+
LimaRank SEO

limaweb1-min

€100,-

/ Per maand

OB Advanced

Volledig ontzorgen met ondersteuning en maandelijks aanpassingen

Updates

+
Beveiliging

+
Analytics

+
SEO

+
Uptime-monitor

+
Links checker

+
Performance Optimalisatie

+
Media Compressie

+
CDN Server

+
Back-ups

+
Maand rapportage

+
LimaBot AI Assistent

+
LimaFlame Notificaties

+
LimaRank SEO

+
Wijzigingen: 1 uur per maand

limaweb-home-icon2

Vertrouw op LimaWeb voor professioneel onderhoud en beheer compleet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
Neem contact op voor meer informatie