Beveiliging

Managed Security

Betrouwbare beveiliging voor elke soort WordPress website

Beveiliging Pakketten

Bij het afsluiten van een pakket, helpen wij vrijblijvend uw huidige website/webshop bij te werken naar de meest optimale beveiligingsniveau!

* Indien uw website malware bevat of gehackt is, zullen we éénmalig 150,- euro rekenen om uw site op te schonen (No Cure, No Pay beleid). Nadat het is opgeschoond, kunnen we door met het installeren van een beveiligingspakket

limaweb10-min (1)

€10,-

/ Per maand

Beveiliging Basis

Geschikt om uw website te beveiligen en automatische scans uit te voeren

Beveiliginsplugin: PRO

+
Security scans: Maandelijks

+
Malware detectie: Maandelijks

+
Blocklist monitor: Maandelijks

+
2Factor-Authenticatie: SMS/ Authenticator / E-mail / Vingerafdruk / Irisscan / USB

+
Login protectie: Afschermen login-adres + ReCaptcha

+
Activiteitenlogs: 30 dagen bewaartijd

+
Garantie: tot 90 dagen na installatie

limaweb9-min

€50,-

/ Per maand

Beveiliging Optimaal

Geschikt om uw website te beveiligen en optimaal beveiligd te houden

Beveiliginsplugin: PRO

+
Security scans: Maandelijks

+
Malware detectie: Maandelijks

+
Blocklist monitor: Maandelijks

+
2Factor-Authenticatie: SMS/ Authenticator / E-mail / Vingerafdruk / Irisscan / USB

+
Login protectie: Afschermen login-adres + ReCaptcha

+
Activiteitenlogs: 90 dagen bewaartijd

+
Garantie: Wij beveiligen en herstellen uw site zolang uw pakket loopt

limaweb8-min

V.A. €35,-

/ Per maand

Onderhoud & Beheer

Volledig ontzorgen en optimaal profiteren van alle beschikbare diensten

Beveiliging

+
Analytics

+
Updates

+
SEO

+
Uptime monitor

+
Link checker

+
Back-ups

+
Maandelijks rapportage

Topkwaliteit webontwikkeling, beveiliging en volledig onderhoud & beheer

Bij LimaWeb begrijpen we dat elke klant uniek is. We streven ernaar om niet alleen uw webontwikkelaar te zijn, maar uw innovatieve partner die uw ideeën begrijpt en tot leven brengt. Met ons team van partners, bieden we op maat gemaakte oplossingen die uw online aanwezigheid versterken en uw bedrijfsdoelstellingen mogelijk maken.

Een solide beveiliging is de ruggengraat van elk online platform.

Bij LimaWeb nemen we de beveiliging van uw website zeer serieus. We gunnen u, en uw klanten, de nodige gemoedsrust door gebruik te maken van de meest recente beveiligingsprotocollen. We garanderen een veilige omgeving voor uw online onderneming, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.

Daarnaast bieden we bij LimaWeb een complete onderhoud & beheerservice.

We begrijpen dat het beheren van een website tijdrovend en technisch complex kan zijn. Ons team van ervaren ontwikkelaars en beheerders zorgt voor alles, van regelmatige updates tot het oplossen van technische problemen. We werken achter de schermen om uw website soepel en efficiënt te laten draaien, terwijl u zich richt op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

beveiliging-limaweb

Ons doel bij LimaWeb is niet alleen het creëren van prachtige, effectieve websites, maar ook sinds onze oprichting de beste service te bieden.

We zijn er trots op een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, wat zich weerspiegelt in onze langdurige klantrelaties en positieve feedback.

Dus, of uw project nu een eenvoudige WordPress website vereist of een complex WordPress site met geavanceerde beveiliging en onderhoud, wij hebben de nodige kennis en ervaring om u te helpen slagen. Laten we samenwerken om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk onze aanbod hieronder:

Beveiliging Optimaal

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde en proactieve beveiligingsoplossingen voor bedrijven van alle groottes.

Bij LimaWeb begrijpen we dat beveiliging niet een eenmalige taak is, maar een continu proces. Daarom bieden wij geautomatiseerde en geplande beveiligingsscans en zorgen wij voor actuele kwetsbaarheidsrapporten. Ons systeem biedt log-in beveiliging en wij bieden voortdurende beveiligingsaanpassingen en aanbevelingen.

Met onze dienstverlening kent veiligheid geen grenzen.

Wij leveren beveiligingsheaders en houden audit logs bij. Ook bieden wij Google blokkeerlijst monitoring en een IP afsluitapparaat. Daarnaast integreert LimaWeb beveiligingsfeatures zoals Google reCAPTCHA en tweefactorauthenticatie.

We duiken dieper in de structuur van uw webomgeving met onze core en plugin code-checker om mogelijke kwetsbaarheden te identificeren. We bieden tevens login-masking, waardoor het voor ongewenste bezoekers moeilijk is in te breken op uw systemen. Is er een inbreuk op uw bestanden? Wij herstellen en repareren de gewijzigde bestanden.

Communicatie is de sleutel tot elke succesvolle samenwerking.

Daarom laten wij u weten wanneer er een veiligheidsprobleem optreedt via e-mailmeldingen. Verder houden we 404 lockouts bij en geven u de controle met onze handmatige IP whitelist en blacklist configuraties.

U kunt configureren, uw huidige instellingen opslaan en deze op elk moment toepassen. LimaWeb biedt een white label service, zodat u onze diensten onder uw merk kunt aanbieden.

Wij integreren met bekende tweefactorauthenticatie apps zoals Google Authenticator, Microsoft Authenticator, Authy en meer. Resolutie van beveiligingsaanbevelingen en problemen in bulk worden door ons verzorgd.

We bieden aanvullende beveiligingsfuncties zoals; de controle van gekaapte wachtwoorden, geforceerde wachtwoordherstel, verbieden van bepaalde gebruikers agenten, geografische blokkades en vergrendelingslogs. Biometrische authenticatie is ook beschikbaar voor geavanceerdere beveiligingsvereisten.

Richt u op wat u het beste doet en laat het beheer en de beveiliging van uw website aan ons over!

limaweb-home-icon2

Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken uit naar de mogelijkheid om uw visie tot leven te brengen en te beschermen tegen alle kwaad wat u tegenkomt!
Vraag vrijblijvend offerte op maat aan