E-mail Only

Managed E-mail Hosting

Betrouwbare en efficiënte managed e-mailhosting

Managed E-mail Only Hosting

Bij LimaWeb, geloven we in het leveren van betrouwbare, veilige en worden beheerde e-mail only hosting. We begrijpen dat het beheren van uw e-mail hosting een complexe taak kan zijn, maar met onze diensten neemt u die stress en complexiteit weg. Of u nu een klein bedrijf of een grote corporation runt, wij hebben de middelen en expertise om te voorzien in uw behoeften.

Onze Pakketten

Bij LimaWeb bieden we verschillende pakketten aan, om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Onze pakketten variëren van 10GB tot onbeperkte opslag. Afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften kunt u kiezen uit een breed scala aan CPU’s, variërend van 4-core tot 8-core. Daarnaast beschikt elk pakket over voldoende RAM, variërend van 2GB tot 6GB.

We streven ernaar een passende oplossing te bieden, afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en uw budget. Elk hostingpakket biedt het voorwerp tot een indrukwekkend aantal van maximaal 2.000 uitgaande e-mails per dag. Ongeacht het pakket, wij zorgen voor onbeperkt aantal e-mailadressen en onbeperkt aantal catch-all e-mailadressen.

Domeinnamen & SSL certificaten

Met onze hostingpakketten wordt uw online aanwezigheid een fluitje van een cent. We bieden 1 tot 5 domeinnamen, afhankelijk van het gekozen pakket. Bovendien krijgt u gratis SSL certificaten, inclusief automatisch vernieuwen. Dit draagt bij aan de veiligheid van uw site en beschermt de gegevens van uw klanten.

E-mail Functies

Bij LimaWeb maken we e-mail management eenvoudig. Elk pakket bevat gebruiksvriendelijke functies zoals autoresponders en slimme filters. Bovendien ondersteunen we ook e-mailforwards, e-mailstatistieken en mail logs.

Onze Webmail is ontworpen voor gebruiksgemak en gemak, met toegevoegde functies als gedeelde agenda’s, nieuwsfeeds en een contactpersonen systeem.

Veiligheid

Bij LimaWeb begrijpen we dat de veiligheid van uw data cruciaal is. Daarom bieden we hoogwaardige spam- en virusfilters. Ons spam-relay systeem houdt ongewenste e-mails tegen, zodat u tijd en energie kunt besparen.

Back-ups

Elk hostingpakket bevat back-upfaciliteiten, variërend van 1 tot 7 back-ups per dag, die 60 dagen worden bewaard op een externe server. Dit garandeert dat uw data altijd veilig en toegankelijk zijn, zelfs in onvoorziene omstandigheden.

Gebruikersvriendelijk

Bij LimaWeb maken we het onze klanten gemakkelijk. Onze hostingpakketten ondersteunen IMAP/POP3 voor e-mailtoegang en SMTP voor het versturen van e-mails. Voor optimale beveiliging bieden we ook 2Factor-Authenticatie, zodat de toegang tot uw e-mails altijd beschermd is.

E-mail Only Pakketten

Incl. gratis verhuisservice.

shared-hosting-medium

€10,-

/ Per maand

Start

Geschikt voor kleine ondernemingen met een aantal personeelsleden

SSD Opslag: 10GB

+
CPU: 4-core

+
RAM geheugen: 2GB

+
Domeinen: 1

+
E-mailadressen: Onbeperkt

+
Catch-all: Onbeperkt

+
E-mailforwards: Onbeperkt

+
Uitgaande mails: 500 per dag

+
Back-up: 1 per dag

shared-hosting-pro

€20,-

/ Per maand

Pro

Geschikt voor grotere MKB’s en BV’s

SSD Opslag: 100GB

+
CPU: 6-core

+
RAM geheugen: 4GB

+
Domeinen: 2

+
E-mailadressen: Onbeperkt

+
Catch-all: Onbeperkt

+
E-mailforwards: Onbeperkt

+
Uitgaande mails: 1.000 per dag

+
Back-up: 7 per dag

+
Domeinnaam: 1 gratis .nl domeinnaam (eerste jaar)

limaweb29

€25,-

/ Per maand

Extreme

Ultieme e-mailpakket

SSD Opslag: 250GB

+
CPU: 8-core

+
RAM geheugen: 6GB

+
Domeinen: 5

+
E-mailadressen: Onbeperkt

+
Catch-all: Onbeperkt

+
E-mailforwards: Onbeperkt

+
Uitgaande mails: 2.000 per dag

+
Back-up: 7 per dag

+
DDos beveiliging: Basis

+
Domeinnaam: 1 gratis .nl domeinnaam (eerste jaar)

ZORGELOOS GENIETEN VAN E-MAIL HOSTING

Alle e-mailhosting pakketten hebben het volgende inbegrepen:

limaweb33
limaweb-home-icon2

Bij LimaWeb zijn we er om u te helpen. We staan voor u klaar met professionele ondersteuning en advies bij het kiezen van het juiste hostingpakket en tijdens het hele gebruik van onze diensten.
Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen helpen met onze managed e-mail only hosting.