Analytics

Onderhoud & Beheer

Bekijk statistieken in zowel LimaWeb Control Panel als WP Dashboard

Analytics Pakketten

Bij het afsluiten van een pakket, helpen wij vrijblijvend  Analytics te installeren op uw huidige website/webshop en koppelen wij deze aan LimaWeb Control Panel!

limaweb10-min (1)

€10,-

/ Per maand

Analytics Only

Geschikt om basisgegevens bij te houden

LimaWeb Control Panel: Met Analytics koppeling

+
Analytics plugin:
PRO

+
Bewaartijd: Laatste 90 dagen

+
Analytics rapportage: Maandelijks

limaweb8-min

V.A. €35,-

/ Per maand

Onderhoud & Beheer

Volledig ontzorgen en optimaal profiteren van alle beschikbare diensten

Beveiliging

+
Analytics

+
Updates

+
SEO

+
Uptime monitor

+
Link checker

+
Back-ups

+
Maandelijks rapportage

Bij LimaWeb begrijpen we hoe belangrijk het is om je online aanwezigheid te begrijpen en te beheren.

Daarom zijn we trots op onze geavanceerde ingebouwde statistieken, beschikbaar in zowel het LimaWeb Control Panel als in het WordPress dashboard. Deze krachtige tool stelt je in staat om je siteverkeer en het gedrag van je bezoekers te monitoren.

Onze statistieken helpen je te ontdekken hoe bezoekers omgaan met jouw site.

Je kunt het aantal weergaven bijhouden, de bronnen van je verkeer ontdekken en de betrokkenheid bij posts of pagina’s zien, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk dashboard.

Hoeveel mensen bezoeken je site en waar komen ze vandaan?

Onze verkeersrapporten tonen dit in een handig overzicht. Je kunt verkeer bekijken over een geselecteerde periode (tussen 1-90 dagen), filteren op verkeersbron (zoeken, verwijzingen, direct) en gegevens op elk moment verversen.

limaweb-analytics

Onze tool helpt je ook bij het vaststellen welke pagina’s en berichten het meest (of minst) betrokken zijn.

Ontvang gedetailleerde inzichten met waardevolle statistieken zoals: paginaweergaven, gemiddelde tijd op de pagina, bounce-percentage en meer. Je kunt eenvoudig data organiseren op basis van metriek en zoeken om de statistieken van individuele pagina’s te bekijken.

Bij LimaWeb geloven we in relevantie.

We tonen alleen de statistieken die belangrijk zijn voor jou of je klanten. Je kunt filteren om een of een combinatie van de volgende statistieken weer te geven: paginaweergaven, unieke paginaweergaven, gemiddelde tijd op de pagina, bouncepercentage, uitstappercentage en binnenkomsten.

limaweb-home-icon2

Met LimaWeb heb je jouw website volledig onder controle, voorzien van de meest essentiële informatie om je online succes te verbeteren en te stimuleren. Wij staan voor jou klaar om je altijd te helpen inzicht te krijgen in wat belangrijk is. Maak vandaag nog de overstap naar LimaWeb.
Vraag vrijblijvend offerte op maat aan