Alles-in-1 Pakket

De Complete WordPress Oplossing

Ontdek het LimaWeb Alles-in-1 Pakket

In de snel evoluerende wereld van websites is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor het succes van ieder bedrijf.

Of je nu een kleine ondernemer bent of een grote organisatie vertegenwoordigt, de juiste digitale tools en ondersteuning kunnen een wereld van verschil maken. LimaWeb begrijpt jouw behoeften en biedt een geavanceerd Alles-in-1 pakket dat inspeelt op elke essentiële component van webbeheer en -onderhoud. Lees verder om te ontdekken waarom dit pakket een game-changer is en hoe het jou kan helpen je online doelen te bereiken.

onderhoud-beheer-limaweb

Alles-in-1 Pakket

SUPERDEAL

€49,99

/ per maand

Domeinregistratie & DNS Beheer

.nl Domeinnaam

De basis van iedere website begint met een betrouwbare en herkenbare domeinnaam. Met het LimaWeb Alles-in-1 pakket ontvang je een .nl domeinnaam, perfect voor bedrijven die zich op de Nederlandse markt richten. Een lokale domeinnaam geeft je niet alleen een professioneel imago maar ook een betere ranking in Nederlandse zoekresultaten.

Dedicated Nameservers en DNS Management

Een snelle en betrouwbare website begint bij goed DNS-beheer. Wij leveren dedicated nameservers zodat jouw website altijd snel en veilig bereikbaar is. Ons DNS management systeem zorgt voor optimale prestaties, wat betekent dat je website sneller laadt en minder vatbaar is voor cyberaanvallen of storingen.

Uitstekende Shared Hosting

Webhosting Start Pakket

Onze shared hosting oplossing biedt alles wat je nodig hebt om je website soepel en snel draaiende te houden:

Onderhoud & Beheer

Een goed functionerende website vereist continue aandacht en zorg. Met ons alles-in-1 pakket zorgen wij ervoor dat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten terwijl wij het technische werk doen.

Updates en Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat je website altijd draait op de nieuwste softwareversies en beveiligingspatches. Dit minimaliseert risico’s en beschermt je gegevens tegen mogelijke bedreigingen.

Ingebouwde Analytics en SEO Monitoring Tools

Onze ingebouwde analytics geven je waardevolle inzichten in het gedrag van je bezoekers. Daarnaast bieden onze SEO monitoring tools een gedetailleerd beeld van hoe je website presteert in zoekmachines, en wat je kunt doen om deze prestaties te verbeteren.

Performance Monitoring & Media Compressie

Een snelle website is cruciaal. Ons performance monitoring systeem houdt je websiteprestaties in de gaten en identificeert knelpunten. Media compressie optimaliseert afbeeldingen en andere bestanden, waardoor jouw website sneller laadt en een betere gebruikerservaring biedt.

Uptime Monitor & Gebroken Links Checker

Met onze uptime monitor garanderen we maximale beschikbaarheid van je website. Gebroken links checker zorgt ervoor dat alle links op je site correct werken, wat essentieel is voor de gebruiksvriendelijkheid en SEO. 

Back-ups naar externe server

We maken automatisch dagelijks een back-up naar een externe server, zodat je website altijd hersteld kan worden in geval van een noodsituatie. De back-ups worden voor 30 dagen opgeslagen en met 1-klik op de knop, kun je een back-up terugzetten!

Maandelijkse Rapportages

Elke maand ontvang je een gedetailleerde rapportage over de prestaties en status van je website. Dit biedt je een duidelijk overzicht en helpt je in het maken van strategische keuzes voor de toekomst.

LimaWeb Producten

LimaBot AI

Deze krachtige AI-tool is speciaal ontworpen om te ondersteunen bij het creëren van geweldige websites en het stimuleren van je online aanwezigheid.

LimaCard vCards

Maak het delen van contactinformatie eenvoudig en stijlvol met onze LimaCard vCards. Ideaal voor netwerkevenementen en professionele interacties. Bovendien is LimaCard goed te gebruiken als landingpagina voor je niet gebruikte domeinnamen. Deze tellen dan als een back-link naar je hoofdwebsite!

LimaFlame

LimaFlame is een uitgebreide toolkit met marketingtools, plugins en pop-ups om FOMO (Fear of Missing Out) te creëren, sociale bewijskracht op te bouwen, interactie met websitebezoekers te stimuleren en ze langer op websites te houden.

LimaRank

Houd je SEO-strategie scherp met onze LimaRank tool. Krijg gedetailleerde inzichten in hoe je website scoort en ontvang advies over hoe je je SEO kunt verbeteren.

De perfecte alles-in-1 oplossing

Vind je het ook belangrijk dat je website goede hosting heeft, goed beveiligd is en geen downtime heeft?
Het LimaWeb Alles-in-1 pakket biedt de perfecte oplossing. Dit complete pakket neemt al jouw zorgen uit handen en zorgt voor een betrouwbare en snelle website, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf.

Wacht niet langer en ervaar het gemak en de prestaties van ons alles-in-1 pakket. Neem vandaag nog contact op om een offerte aan te vragen of voor een vrijblijvend gesprek. Bezoek onze contactpagina, vul ons offerteformulier in, of bel ons direct. LimaWeb staat klaar om je te helpen met alle aspecten van jouw online aanwezigheid!

Veelgestelde vragen

1Wat omvat het LimaWeb Alles-in-1 pakket precies?

Het LimaWeb Alles-in-1 pakket biedt een uitgebreide reeks diensten die essentieel zijn voor jouw website. Dit omvat een .nl domeinnaam, DNS beheer met dedicated nameservers, shared hosting met 6GB SSD opslag en 1GB RAM, onbeperkt dataverkeer, en meerdere e-mailadressen. Daarnaast verzorgen wij onderhoud en beheer, waaronder updates, beveiliging, ingebouwde analytics, SEO monitoring tools, uptime monitoring, gebroken links checker, performance monitoring, media compressie en regelmatige back-ups. Je ontvangt ook maandelijks een gedetailleerd rapport.

2Waarom zou ik kiezen voor alles-in-1 hosting in plaats van losse diensten?

Het grootste voordeel van een alles-in-1 pakket is gemak en efficiëntie. In plaats van verschillende providers te moeten beheren voor domeinnaamregistratie, hosting, beveiliging en onderhoud, krijg je alles onder één dak bij LimaWeb. Dit zorgt voor een naadloze integratie en bespaart je tijd en moeite. Bovendien biedt ons pakket een kosteneffectieve oplossing met een hoge kwaliteit van dienstverlening.

3Hoe verzekert LimaWeb de veiligheid van mijn website?

Beveiliging is een topprioriteit voor ons. Wij zorgen ervoor dat je website altijd draait op de nieuwste softwareversies en beveiligingspatches. Ons DNS beheer zorgt voor robuuste bescherming tegen cyberdreigingen. Bovendien bieden we regelmatige back-ups en performance monitoring, zodat je website niet alleen veilig is, maar ook optimaal blijft presteren.

4Wat gebeurt er als mijn website toch problemen ondervindt?

Bij LimaWeb hebben we een proactieve benadering. Onze uptime monitor en gebroken links checker werken constant om potentiële problemen vroeg op te sporen. Mocht er toch iets misgaan, dan staan onze technici klaar om het probleem direct aan te pakken. Bovendien zorgen onze regelmatige back-ups ervoor dat je website snel kan worden hersteld in geval van een storing.

5Hoe kan ik contact opnemen voor vragen of om het pakket aan te schaffen?

Wij streven ernaar om het contact voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt ons bereiken via de contactpagina op onze website, door het offerteformulier in te vullen, of door ons direct te bellen. We zijn ook beschikbaar via e-mail en WhatsApp voor snel en efficiënt contact. Aarzel niet om ons te benaderen; ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en wensen.

limaweb-home-icon2

Benieuwd hoe het LimaWeb Alles-in-1 pakket jouw website kan transformeren? Klik hier voor een gratis offerte of neem contact met ons op via e-mail, WhatsApp, of telefoon. LimaWeb – waar jouw online succes begint!