LimaFlame

Pro Notificatie App

Met LimaFlame verhoog je conversie en interactie met klanten door verschillende notificaties (afhankelijk van specifieke triggers) te weergeven

LimaFlame

is een uitgebreide toolkit met marketingtools, plugins en pop-ups om FOMO (Fear of Missing Out) te creëren, sociale bewijskracht op te bouwen, interactie met je websitebezoekers te stimuleren en ze langer op je website te houden.

Met LimaFlame kun je verschillende marketingtechnieken toepassen om je websitebezoekers te betrekken en te converteren naar klanten.

FOMO is bijvoorbeeld een krachtige psychologische trigger die het gevoel van urgentie en exclusiviteit opwekt. Met de FOMO-pop-ups van LimaFlame kun je meldingen tonen over beperkte voorraden, populaire producten en recente aankopen van andere klanten. Dit creëert de drang bij je bezoekers om snel actie te ondernemen en geen kans te missen.

Daarnaast helpt LimaFlame je ook bij het opbouwen van sociale bewijskracht.

Mensen zijn vaak geneigd de mening en acties van anderen te volgen. Met de Social Proof-functies van LimaFlame kun je bijvoorbeeld reviews, testimonials en tellers tonen om je bezoekers te laten zien dat anderen al tevreden zijn met je product of dienst. Dit creëert vertrouwen en vergroot de kans dat ze ook klant worden.

Verder biedt LimaFlame je ook tools om interactie met je websitebezoekers te stimuleren.

Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van chatbots om vragen te beantwoorden en leads te genereren. Daarnaast kun je enquêtes en polls maken om feedback te verzamelen en meer inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van je doelgroep.

Ten slotte helpt LimaFlame je ook om je websitebezoekers langer op je website te houden.

Met de Engage-functies kun je bijvoorbeeld pop-ups maken met relevante aanbiedingen, kortingscodes of nieuwsbrieven om ze te verleiden om verder te verkennen en terug te komen.

Kortom, LimaFlame is een uitgebreide toolkit waarmee je verschillende marketingtechnieken kunt toepassen om je websitebezoekers te betrekken, te overtuigen en te converteren naar klanten. Met de vele tools, plugins en pop-ups van LimaFlame kun je FOMO creëren, sociale bewijskracht opbouwen, interactie stimuleren en ervoor zorgen dat je bezoekers langer op je website blijven.

LimaFlame is eenvoudig te koppelen aan elke website en/of webshop (maakt niet uit welke platform) door middel van een pixel. Hulp nodig? Geen probleem, wij voeren de installatie in de meeste gevallen gratis uit!

Benieuwd wat LimaFlame kan betekenen? Probeer het nu 30 dagen gratis uit!

LimaFlame - Custom Notificaties - Verhoog Conversie
CONVERSIE VERHOGEN

LimaFlame

POP-UPS

Notificaties