Proactieve Monitoring

Het Ultieme Wapen Tegen Downtime

Wat is Proactieve Monitoring

Proactieve monitoring houdt in dat je website continu in de gaten wordt gehouden op mogelijke storingen, aanvallen en andere problemen.

Het doel is om potentiele problemen te identificeren en op te lossen voordat ze je online aanwezigheid kunnen verstoren. Dit proces is essentieel om ervoor te zorgen dat je website altijd beschikbaar en veilig is voor je bezoekers.

Het is vaak de eerste indruk die je klanten van je bedrijf krijgen en een down-website kan schadelijk zijn voor je reputatie en bedrijfsresultaten. Hier komt LimaWeb’s Proactieve Monitoring-service in beeld. Voor slechts €25 per maand kun je genieten van zorgeloos sitebeheer en een ononderbroken online aanwezigheid. Benieuwd hoe dit werkt en waarom je het nodig hebt? Lees verder!

limaweb-uptime

Proactieve Monitoring Deal

Let op: enkel mogelijk in combinatie met Managed Cloud Hosting

€25,-

/ per maand

24 monitoring

+
Back-up bij downtime

+
Rapportage van probleem

Waarom Proactieve Monitoring belangrijk is

Continuïteit van je Bedrijf

Stel je voor dat je een belangrijke lancering of een promotie hebt gepland en je website gaat net op dat moment offline. De gevolgen kunnen verwoestend zijn – verlies van verkopen, klantvertrouwen, en tijd en geld voor herstel. Met proactieve monitoring worden dergelijke rampen voorkomen voordat ze zich voordoen.

Voorkomen van Aanvallen en Hacks

WordPress websites zijn voortdurend het doelwit van hackers en kwaadwillenden. Een enkele succesvolle inbraak kan leiden tot gevoelige gegevensdiefstal en kan ernstige schade toebrengen aan je merk. Onze monitoring-service beschikt over geavanceerde tools om verdachte activiteiten te detecteren en direct in te grijpen.

Kostenbesparing

Downtime is niet alleen irritant, het kan ook behoorlijk duur zijn. Volgens studies kan een uur downtime voor een middelgroot bedrijf duizenden euro’s kosten. Met onze betaalbare proactieve monitoring-service van slechts €25 per maand, bespaar je potentieel duizenden euro’s aan herstelkosten en verloren inkomsten.

Hoe werkt onze Proactieve Monitoring

24/7 Surveillance

Ons team bij LimaWeb staat je 24/7 bij en houdt je WordPress website in de gaten. We maken gebruik van geavanceerde monitoringsoftware die elke minuut de status van je site controleert. Bij het minste teken van problemen worden automatisch waarschuwingen uitgezonden zodat we direct kunnen ingrijpen.

Voordelen

Niet alleen detecteren we problemen onmiddellijk, maar we lossen ze ook snel op. Of het nu gaat om een technische storing, een aanval of een ander probleem; ons team is getraind om direct de nodige maatregelen te nemen en je website weer in bedrijf te krijgen.

Rapportage

Zodra een probleem is opgelost, sturen we je een uitgebreid rapport met details over wat er is gebeurd, welke acties we hebben ondernomen en hoe je soortgelijke problemen in de toekomst kunt vermijden. Dit zorgt voor transparantie en stelt je in staat om meer inzicht te krijgen in de prestaties en veiligheid van je website.

beveiliging-limaweb

Waarom LimaWeb

Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring in webontwikkeling en sitebeheerservices, hebben wij de expertise om je website 24/7 te monitoren en te beschermen. Onze professionals zijn uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologieën en bedreigingen en zorgen ervoor dat je website altijd op zijn best presteert.

Betaalbaarheid

Voor slechts €25 per maand per site biedt LimaWeb een betaalbare oplossing voor een groot probleem. Denk aan de gemoedsrust en de besparingen die dit met zich meebrengt in vergelijking met de mogelijke kosten van een down-website.

Klantgerichte Benadering

Wij begrijpen dat elke website en elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we oplossingen op maat die speciaal zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Wij zijn pas tevreden als jouw website ononderbroken online is en optimaal presteert.

Veelgestelde vragen

1Wat is proactieve monitoring precies?

Proactieve monitoring houdt in dat je website continu wordt gecontroleerd op mogelijke storingen, aanvallen en andere problemen. Het doel is om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze je online aanwezigheid kunnen verstoren. Dit proces zorgt ervoor dat je website altijd beschikbaar en veilig is voor je bezoekers.

2Hoe werkt proactieve monitoring bij LimaWeb?

Bij LimaWeb maken we gebruik van geavanceerde monitoringsoftware om je site elke seconde te controleren. Ons team staat 24/7 paraat om onmiddellijk in te grijpen bij verdachte activiteiten of technische problemen. Als er een probleem wordt ontdekt, lossen we het snel op en sturen we je een uitgebreid rapport met details over de oorzaak en de genomen actie.

3Wat kost de proactieve monitoring-service van LimaWeb?

Onze proactieve monitoring-service kost €25 per maand per site. Voor dit bedrag ben je verzekerd van continu toezicht, snelle probleemoplossingen en gedetailleerde rapportages, wat je gemoedsrust geeft en kan helpen veel geld te besparen op herstelkosten en verloren inkomsten door downtime.

4Waarom heb ik proactieve monitoring nodig voor mijn website?

Proactieve monitoring helpt je om ernstige problemen zoals technische storingen, aanvallen en hacks te voorkomen. Het zorgt ervoor dat je website altijd beschikbaar is, wat belangrijk is voor het behoud van klantvertrouwen en bedrijfscontinuïteit. Bovendien kan het je veel geld besparen door downtime en andere probleemgerelateerde kosten te voorkomen.

5Hoe kan ik contact opnemen met LimaWeb voor meer informatie of een offerte?

Bij LimaWeb maken we het gemakkelijk voor je om contact op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, WhatsApp of door het invullen van ons offerteformulier. Onze contactgegevens zijn als volgt:

- Telefoon: 085-124-8373

- E-mail: info@limaweb.nl

- WhatsApp: 085-124-8373

- Offerteformulier: klik hier

limaweb-home-icon2

Bij LimaWeb maken we het je gemakkelijk om contact met ons op te nemen. Of je nu de voorkeur geeft aan bellen , e-mailen , WhatsApps of het invullen van ons offerteformulier , we staan klaar om je te helpen!