Performance Optimalisatie

Onderhoud & Beheer 

Eén centraal dashboard om de prestaties van je website te controleren, analyseren en optimaliseren

Performance Optimalisatie voor Jouw Website

Als eigenaar van een website weet je hoe belangrijk het is om een snelle en goed presterende website te hebben. Bezoekers hebben weinig geduld en zullen snel afhaken als je website traag laadt of niet goed werkt. Gelukkig biedt LimaWeb de oplossing met Performance Optimalisatie. Met ons centrale dashboard kun je gemakkelijk de prestaties van je website controleren, analyseren en optimaliseren.

Monitor en Optimaliseer de Prestaties

Met Performance Optimalisatie krijg je toegang tot een breed scala aan tools en functies om de prestaties van je website te monitoren en te optimaliseren. Je kunt site metrics bekijken, geslaagde en ongeslaagde metingen inzien en gebruikmaken van de Chrome User Experience Report voor gedetailleerde inzichten. Hiermee kun je snel identificeren waar er verbeteringen nodig zijn en actie ondernemen om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Verbeter de responstijd van je Server

Een snelle serverresponstijd is essentieel voor een goede gebruikerservaring. Met Performance Optimalisatie kun je de responstijd van je server monitoren en optimaliseren. Je kunt rapporten aanpassen aan de gewenste tijdsperiode en ervoor zorgen dat je website altijd up-to-speed is.

Voer Snelheidstests Uit

Met Performance Optimalisatie kun je eenvoudig snelheidstests uitvoeren met behulp van de Google PageSpeed-test. Je ontvangt direct inzichten in audits en metrics die geslaagd of niet geslaagd zijn. Daarnaast kun je aanbevelingen van Google PageSpeed implementeren om de prestaties van je website te verbeteren.

Volledige Caching

Met Performance Optimalisatie kun je eenvoudig caching activeren voor je website. Dit zorgt ervoor dat tijdelijke gegevens worden opgeslagen op de apparaten van bezoekers, waardoor de laadtijd van je pagina’s wordt versneld. Je kunt eenvoudig page caching, browser caching, Gravatar caching en RSS-caching activeren met slechts één klik. Daarnaast kun je ervoor kiezen om caching automatisch of handmatig te laten verlopen en gebruik te maken van de CloudFlare CDN voor optimale prestaties wereldwijd.

Optimaliseer al je Assets

Met Performance Optimalisatie kun je al je assets optimaliseren voor een snellere laadtijd en een betere gebruikerservaring. Je kunt de uitvoering van JavaScript vertragen, kritische CSS genereren, assets comprimeren en beter organiseren. Daarnaast kun je specifieke bestanden uitsluiten of juist opnemen in de optimalisatie. Met de mogelijkheid om WPMU DEV CDN te activeren en veilige modus te gebruiken om wijzigingen te testen, kun je er zeker van zijn dat je website altijd optimaal presteert.

GZIP-compressie

Met Performance Optimalisatie kun je webpagina’s en stylesheets comprimeren met GZIP-compressie. Dit vermindert de bestandsoverdrachtstijd en zorgt voor snellere laadtijden van je website. De configuratie is automatisch voor WPMU DEV Hosting, maar kan ook handmatig worden ingesteld voor CSS, JavaScript en HTML-bestanden.

CDN

Met Performance Optimalisatie kun je gebruikmaken van een wereldwijd CDN met 114 locaties wereldwijd. Hierdoor kunnen assets en bestanden dichter bij de bezoekers worden geserveerd, wat resulteert in snellere laadtijden en een betere prestatie van je website, ongeacht waar je bezoekers zich bevinden.

Geavanceerde Tools

Naast de bovengenoemde functies biedt Performance Optimalisatie ook geavanceerde tools om je website in topvorm te houden. Met de uptime monitor kun je de beschikbaarheid van je website in de gaten houden en direct op de hoogte worden gesteld in geval van downtime. Daarnaast kun je met de database cleanup-functie onnodige gegevens verwijderen en de prestaties van je website verbeteren. Lazy loading zorgt ervoor dat afbeeldingen pas worden geladen wanneer ze worden weergegeven, waardoor de laadtijd van je pagina’s wordt verminderd. Tot slot kun je performance rapporten genereren om een overzicht te krijgen van de prestaties van je website en eventuele verbeterpunten te identificeren.

limaweb-performance

Performance Pakketten

Wij helpen u vrijblijvend onze performance tools te configureren!

limaweb21

€10,-

/ Per maand

Performance Only

Geschikt om automatische checks uit te voeren, zodat er aan de site gewerkt kan worden

Performance plugin: PRO

+
Automatisch checks: Maandelijks

+
Response-tijd monitoring & optimalisatie

+
Snelheidstesten

+
Pagina caching

+
Browser caching

+
Gravatar caching

+
RSS caching

+
Bestanden caching

+
GZIP Compressie

+
Uptime monitoring

+
Lazy Loading

+
Maandelijks rapportage

limaweb home background

€50,-

/ Per maand

Performance Optimaal

Geschikt om automatische checks uit te voeren en de performance te verbeteren/optimaal te houden

Performance plugin: PRO

+
Automatisch checks: Maandelijks

+
Response-tijd monitoring & optimalisatie

+
Snelheidstesten

+
Pagina caching

+
Browser caching

+
Gravatar caching

+
RSS caching

+
Bestanden caching

+
GZIP Compressie

+
Uptime monitoring

+
Lazy Loading

+
Maandelijks rapportage

+
Wijzigingen: 1 uur per maand

limaweb1-min

V.A. €35,-

/ Per maand

Onderhoud & Beheer

Volledig ontzorgen en optimaal profiteren van alle beschikbare diensten

Beveiliging

+
Analytics

+
Updates

+
SEO

+
Uptime monitor

+
Link checker

+
Back-ups

+
Maandelijks rapportage

ONDERHOUD & BEHEER: PERFORMANCE OPTIMALISATIE

Functies en mogelijkheden samengevat:

limaweb-graph31
limaweb-home-icon2

Met LimaWeb's Performance Optimalisatie krijg je één centraal dashboard om de prestaties van je website te controleren, analyseren en optimaliseren. Met een breed scala aan tools en functies, zoals het monitoren van site metrics, het verbeteren van de responstijd van je server, het uitvoeren van snelheidstests, het activeren van caching en het optimaliseren van al je assets, zorg je voor een snelle en goed presterende website. Met GZIP-compressie, een wereldwijd CDN en geavanceerde tools zoals uptime monitoring en database cleanup, houd je jouw website altijd in topvorm.
Kies voor LimaWeb's Performance Optimalisatie en verbeter de prestaties van jouw website vandaag nog.
Neem contact op voor meer informatie