Reseller Worden

Ontdek de vele voordelen

Leer hoe je als reseller kunt profiteren van LimaWeb

Waarom Reseller Worden?

Bij LimaWeb geloven we in het bouwen van langdurige samenwerkingen die voor beide partijen voordelig zijn. Door reseller te worden bij LimaWeb, open je de deur naar tal van mogelijkheden. Met een breed aanbod aan kwalitatieve diensten en producten, aantrekkelijke commissies, en persoonlijke ondersteuning, helpen wij jou en je klanten om succesvol te zijn.

Wat Maakt Reseller Zijn Zo Interessant?

Reseller worden is een uitstekende manier om je portfolio uit te breiden zonder de noodzaak om zelf uitgebreide technische kennis op te bouwen. Jij kunt je focussen op het aantrekken van klanten terwijl wij de technische kant volledig voor onze rekening nemen. Bovendien biedt LimaWeb een breed scala aan commissies variërend van 5% tot 25%, waarmee je een aantrekkelijke inkomstenbron kunt creëren.

Onze Diensten

Bij LimaWeb bieden we een uitgebreid pakket aan diensten, zodat je zeker weet dat je klanten altijd de beste keuze vinden. Hier is een overzicht van wat wij aanbieden:

Webontwikkeling

Gebaseerd op de laatste technologieën en ontwerpprincipes, ontwikkelt LimaWeb hoogwaardig op maat gemaakte websites, webshops en webapplicaties. Of je klant nu een eenvoudige website nodig heeft of een complexe, op maat gemaakte webapp, wij hebben de expertise in huis.

Onderhoud & Beheer

Het onderhouden van een website is cruciaal voor de veiligheid, prestaties en effectiviteit ervan. Wij bieden complete onderhouds- en beheerdiensten, waaronder updates, beveiliging, analytics, performance-optimalisatie, SEO, uptime monitoring, link checking, back-ups en meer.

Zoekmachine Optimalisatie

SEO is een essentieel onderdeel van online succes. Wij verzorgen Technische SEO, On-page SEO, Lokale SEO, E-commerce SEO, Analytics, en Content writing om de zichtbaarheid en ranking van de websites van je klanten te verbeteren.

Webhosting

Een stabiele en snelle webhosting is een van de sleutelcomponenten van succesvolle websites. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan, van E-mail only en Shared hosting tot Managed cloud hosting.

Online Werkplek

Met diensten zoals Google Workspace, Office365 en Roundcube maken wij het eenvoudig om moderne, efficiënte online werkplekken in te richten voor je klanten, waardoor zij productiever en beter georganizeerd kunnen werken.

Onze Producten

Naast onze diensten biedt LimaWeb ook unieke producten die je als reseller kunt aanbieden:

LimaWapp

LimaWapp is een geavanceerde webview app generator waarmee bestaande websites kunnen worden omgezet in een volledig functionele (Android & iOS) mobiele apps.

LimaBot AI

Deze krachtige AI-tool is speciaal ontworpen om te ondersteunen bij het creëren van geweldige websites en het stimuleren van je online aanwezigheid.

LimaCard vCards

Met LimaCard kun je een professionele indruk maken op potentiële klanten en zakelijke contacten. Met een vCard van LimaCard heb je een perfecte landingspagina die je kunt delen via websites, e-mailhandtekeningen, sociale media en meer.

LimaFlame

LimaFlame is een uitgebreide toolkit met marketingtools, plugins en pop-ups om FOMO (Fear of Missing Out) te creëren, sociale bewijskracht op te bouwen, interactie met websitebezoekers te stimuleren en ze langer op websites te houden.

LimaRank

LimaRank is een uitgebreid SEO-rapportage- en toolplatform waarmee inzichtelijke, beknopte en gemakkelijk te begrijpen SEO-rapporten kunnen worden genereren.

Exclusieve Deals

Als reseller heb je ook de mogelijkheid om onze deals aan te bieden op basis van een kickback fee:

Alles-in-1 Web Pakket

WordPress Website Snelheid Optimalisatie

WordPress Website Herstellen

Proactieve Monitoring

Aantrekkelijke Commissies & Kickback Fees

Wij waarderen het werk en de inzet van onze resellers. Daarom bieden wij verschillende commissies, variërend van 5% tot wel 25% afhankelijk van de dienst of het product. Je kunt ook rekenen op kickback fees voor eenmalige deals, wat zorgt voor een extra financiële prikkel.

Persoonlijk Contact en Maatwerk Afspraken

Bij LimaWeb staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij geloven dat een goede samenwerking gebaseerd is op vertrouwen en communicatie. Jouw succes is ons succes, dus we maken maatwerk afspraken die passen bij jouw specifieke situatie en bedrijfsmodel.

Klaar Om Te Beginnen?

Wacht niet langer en word reseller bij LimaWeb. Profiteer van ons uitgebreide dienstenaanbod, onze hoogwaardige producten en onze aantrekkelijke commissies. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen om succesvol reseller te worden.

Neem Contact Met Ons Op

Ontdek de voordelen van een samenwerking met LimaWeb. Samen zorgen we ervoor dat jij en je klanten de beste online ervaringen beleven.