eCommerce Ontwikkeling

Webshop maken / aanpassen

Wij bouwen succesvolle (nieuwe) webshops

 • limaweb-phpmysql
 • limaweb-wordpress-300x186
 • limaweb-css-html
 • python-limaweb
 • laravel-lima
 • javascript-logo-transparent-logo-javascript-images-3

Webshop ontwikkeling

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor eCommerce ontwikkeling? LimaWeb is gespecialiseerd in het maken van professionele webshops en het aanpassen van bestaande webshops. Of u nu een nieuwe webshop wilt laten maken of uw huidige webshop wilt verbeteren, wij hebben de expertise en ervaring om uw eCommerce visie te realiseren.

WooCommerce

Als het gaat om eCommerce ontwikkeling, bieden wij verschillende oplossingen aan. Een populaire keuze is het gebruik van WooCommerce, een krachtig platform dat speciaal is ontworpen voor het bouwen van webshops op basis van WordPress. Met WooCommerce kunnen wij een gebruiksvriendelijke en schaalbare webshop voor u creëren, die gemakkelijk te beheren is en volledig aanpasbaar aan uw wensen.

SaaS

Naast WooCommerce bieden wij ook Saas (Software as a Service) oplossingen aan. Met Saas kunt u profiteren van een gehoste webshop welke door de SaaS provider wordt onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische aspecten zoals hosting en beveiliging. Wij zorgen voor het technische gedeelte, zodat u zich kunt concentreren op uw business.

Maatwerk

Voor bedrijven met specifieke wensen en eisen bieden wij ook maatwerk oplossingen aan. Met custom eCommerce ontwikkeling kunnen wij uw webshop volledig op maat bouwen, zodat deze perfect aansluit bij uw bedrijf en doelgroep. Of u nu complexe functionaliteiten wilt toevoegen of een uniek ontwerp wilt, wij kunnen het voor u realiseren.

Onderhoud & Beheer

Naast het maken en aanpassen van webshops bieden wij ook onderhoud & beheer diensten aan. Het is belangrijk om uw webshop regelmatig te onderhouden en up-to-date te houden. Wij zorgen voor de technische updates, beveiliging en eventuele bugfixes, zodat uw webshop altijd optimaal presteert.

Klik hier voor meer informatie over onze onderhoud & beheer diensten.

Zoekmachine Optimalisatie

Een belangrijk aspect van eCommerce ontwikkeling is zoekmachine optimalisatie (SEO). Een mooie webshop is niet voldoende als deze niet goed gevonden wordt in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat uw webshop geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat uw producten en diensten beter zichtbaar zijn voor potentiële klanten.

Klik hier voor meer informatie over onze eCommerce SEO diensten

Webhosting

Naast eCommerce ontwikkeling bieden wij ook webhosting aan. Wij zorgen voor betrouwbare hosting op snelle servers, zodat uw webshop altijd snel en beschikbaar is voor uw klanten. Daarnaast bieden wij ook support aan. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Klik hier voor meer informatie over onze hosting pakketten

 

Programmeertalen & Technologieën
LimaWeb-Website-HTML-CSS-PHP-Python-Javascript-Flutter-WooCommerce-WordPress-Laravel
limaweb-home-icon2

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het maken en aanpassen van webshops, met expertise in WooCommerce, SaaS en custom ontwikkeling. Daarnaast bieden wij ook onderhoud & beheer, SEO optimalisatie, webhosting en support.
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw eCommerce visie realiseren!

RECENT OPGELEVERD

Webshops

Reviews LimaWeb

BEOORDELINGEN

 • google-85x85
  Via via heb ik het nummer van LimaWeb gekregen, mailtje naar LimaWeb en mijn probleem met mijn website was in no time opgelost. Top Service!! Dank je wel!
  Google Review
  Airport Limo Service
 • google-85x85
  Limaweb heeft snel en professioneel onze nieuwe website ontwikkeld! Mijn complimenten!
  Google Review
  Jordan van Hoek
 • google-85x85
  Top service. LimaWeb heeft mij geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Reageert vlot op mijn vragen en weet mijn problemen altijd binnen no time te fixen.
  Google Review
  Paolo Kloeth
 • google-85x85
  Heb mijn website laten maken door Limaweb waarvan ik geen spijt van heb gekregen. Het is fijn dat er wordt overlegd alvorens er handelingen worden gedaan waardoor er weinig miscommunicatie ontstaat, de uitleg is ook kraakhelder. Ik ben super blij met het eindresultaat! Keep up the good work zou ik zeggen.
  Google Review
  ND Nguyen
 • google-85x85
  Heel erg behulpzaam en zeer professioneel bedrijf. Ik doe nu bijna 3 jaar zaken met ze en ben zeer tevreden en ik raad iedereen aan om LimaWeb te benaderen voor een professionele website.
  Google Review
  Achie Benz