Uptime monitor

Onderhoud & Beheer 

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid

Uptime Pakketten

Wij helpen u vrijblijvend onze uptime tool te configureren!

limaweb21

€10,-

/ Per maand

Uptime Only

Perfect om de uptime te monitoren en op de hoogte te blijven van downtime

Uptime plugin: PRO

+
Meting: 24uur/7dagen/1maand

+
Downtime: Minuten en aantal onderbrekingen

+
Laatste downtime registratie

+
Reactietijd metingen: Min/Max/Gemiddeld

+
Alarm logs: Inbegrepen

+
Custom drempels in te stellen: (standaard op 15minuten)

+
Meerdere ontvangers

+
Maandelijks Uptime rapportage

limaweb home background

€50,-

/ Per maand

Uptime Optimaal

Uptime monitoren, notificaties ontvangen en downtime laten verhelpen

Uptime plugin: PRO

+
Meting: 24uur/7dagen/1maand

+
Downtime: Minuten en aantal onderbrekingen

+
Laatste downtime registratie

+
Reactietijd metingen: Min/Max/Gemiddeld

+
Alarm logs: Inbegrepen

+
Custom drempels in te stellen: (standaard op 15minuten)

+
Meerdere ontvangers

+
Ondersteuning: 1 uur per maand

+
Maandelijks Uptime rapportage

limaweb1-min

V.A. €35,-

/ Per maand

Onderhoud & Beheer

Volledig ontzorgen en optimaal profiteren van alle beschikbare diensten

Beveiliging

+
Analytics

+
Updates

+
SEO

+
Uptime monitor

+
Link checker

+
Back-ups

+
Maandelijks rapportage

Bij LimaWeb begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw website altijd operationeel is.

Downtime kan uw bedrijf namelijk veel geld kosten, de SEO-rangschikking verlagen en vooral uw reputatie bij uw klanten schaden. Daarom bieden we nu een uptime monitor tool aan als onderdeel van ons onderhoud & beheer pakket.

Onze uptime monitor tool controleert uw website met regelmatige intervallen om te verzekeren dat deze altijd bereikbaar is voor uw klanten en bezoekers. Deze tool kan los worden aangeschaft voor een maandbedrag. U ontvangt een notificatie zodra uw website down is, zodat u snel actie kunt ondernemen.

We bieden echter nog meer dan dat. Met het aanschaffen van ons onderhoud & beheer pakket zorgen we dat uw website niet alleen wordt gemonitord maar ook onderhouden wordt. Mocht uw site toch down gaan, dan staan wij klaar om het probleem te verhelpen. Zo kunt u zich richten op wat echt belangrijk is, het runnen van uw bedrijf!

limaweb-uptime

Bij LimaWeb zijn we trots op het bieden van uitstekende webservices en de beste klantenservice. We streven ernaar om altijd bovenop elk probleem te zitten dat onze klanten kunnen ervaren, en onze uptime monitor tool is slechts een van de manieren waarop we dat doen.

Vertrouw op LimaWeb voor uw webdevelopment behoeften. We houden uw website draaiende en uw bedrijf booming. Kies voor continuïteit, kies voor LimaWeb.

Als eigenaar van een website of online bedrijf is het essentieel om constant op de hoogte te blijven van de status en beschikbaarheid van uw website

U wilt immers geen dreigende problemen missen die van invloed kunnen zijn op de ervaring van uw gebruikers en potentiële klanten. In deze snel evoluerende digitale wereld is het betrouwbaar en efficiënt monitoren van de uptime van uw website een cruciale stap in het succesvol runnen van uw online activiteiten.

Het aanschaffen van een uptime monitoring dienst bij LimaWeb is een slimme keuze om ervoor te zorgen dat uw website altijd online is en goed functioneert. Met onze geavanceerde monitoring-tool houden wij uw website 24/7 in de gaten en worden problemen direct gedetecteerd. Hierdoor kunt u snel handelen en mogelijke downtime minimaliseren. Bovendien ontvangt u tijdig waarschuwingen via e-mail, zodat u op de hoogte bent van eventuele problemen, zelfs wanneer u niet achter uw computer zit.

Daarnaast biedt LimaWeb gedetailleerde rapportages en analytics, waardoor u inzicht krijgt in de prestaties en uptime van uw website. Dit stelt u in staat om trends te identificeren, zwakke punten op te sporen en verbeteringen aan te brengen waar nodig. Door proactief te handelen en de kwaliteit van uw website te waarborgen, minimaliseert u het risico op verlies van klanten en inkomsten.

limaweb-home-icon2

Neem vandaag nog contact op met LimaWeb en geef uw website de uptime monitoring die het verdient.
Neem contact op voor meer informatie