Whitelabel Diensten

Ontdek de Voordelen van Whitelabel Diensten

Waarom Whitelabel Diensten aanbieden

In de dynamische wereld van bedrijven en digitalisering is het essentieel om je klanten een complete oplossing te bieden. Stel je voor: je bent eigenaar van een marketingbureau en jouw klanten vragen steeds vaker om webdevelopment diensten. Het uitbreiden van je diensten kan een hele uitdaging zijn. Het in dienst nemen van specialisten, investeren in technologie en voortdurend up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen brengen kosten en risico’s met zich mee. Hier komen wij, LimaWeb, in beeld. Met onze whitelabel diensten kun jij jouw klanten top-notch oplossingen bieden zonder de overhead en complexiteit van het zelf uitvoeren.

Wat zijn Whitelabel Diensten

Whitelabel-diensten zijn producten of diensten ontwikkeld door een ander bedrijf (zoals LimaWeb), die jij onder jouw eigen merknaam en logo kunt verkopen. Een ideaal scenario voor bedrijven die willen uitbreiden naar nieuwe markten zonder de noodzaak voor extra interne middelen. In plaats van tijd en middelen te investeren in nieuwe technologieën, kun je gebruik maken van ons bewezen platform en onze expertise.

Whitelabel Webontwikkeling

Je hebt vast gemerkt dat veel van je klanten een online aanwezigheid nodig hebben.

Of het nu gaat om een eenvoudige bedrijfswebsite, een complexere webapplicatie of een volledige webshop, de vraag naar webdevelopment-diensten is groot en groeiende. Waarom zou je jouw klanten naar een ander bedrijf doorsturen als je ze zelf kunt bedienen onder jouw eigen naam?

Website Ontwikkeling

Of het nu gaat om een eenvoudige informatieve site of een geavanceerde ondernemingstool, wij hebben de expertise om deze onder jouw merknaam op te leveren.

Webshop Ontwikkeling

Geef jouw klanten de mogelijkheid om hun producten online te verkopen met onze op maat gemaakte webshops.

Web-app Ontwikkeling

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke webapplicaties die aan specifieke bedrijfsbehoeften voldoen.

Maatwerk Ontwikkeling

Geen enkel project is te groot of te complex. Wij bieden maatwerk oplossingen die precies aansluiten bij de wensen van jouw klant.

 

Onderhoud & Beheer

Websites en applicaties hebben voortdurend onderhoud nodig. Niemand wil immers een website die offline gaat of traag laadt.

Ons onderhouds- en beheerprogramma zorgt ervoor dat de websites van jouw klanten altijd soepel en veilig werken.
Bovendien bieden we een control panel aan, waarmee je al je onderhoudenwebsites kunt bekijken en eenvoudig aanpassingen kunt doorvoeren.

Voor alle onderhoudsdiensten worden eigen WordPress plugins gebruikt, dus je maakt geen gebruik van plugins van derden waar je geen controle over hebt. Wel zo handig en veilig!

onderhoud-beheer-limaweb

Regelmatige Updates

Wij houden de websites up-to-date met de laatste patches en verbeteringen.

Beveiliging

Bescherm de data van jouw klanten tegen cyberdreigingen met onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Analytics en Performance

Ingebouwde tools om prestaties te monitoren en rapporten met jouw logo voor jouw klanten aan te leveren.

SEO Monitor, Uptime Monitor en Gebroken Link Checker

Wij voeren de essentiële controles uit om de zoekmachineprestaties en toegankelijkheid te optimaliseren.

Back-up Diensten

Dagelijkse back-ups waarborgen dat gegevens nooit verloren gaan.

Rapportages

Wij versturen automatisch elke maand een rapport naar de klant, volledig whitelabel (dus met eigen logo, naam, e-mailadres, etc.).

Webhosting: Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Een snelle en stabiele website begint met robuuste hosting. Ons hostingaanbod omvat diverse opties die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van jouw klanten.

limaweb11-shared

E-mail Only

Betrouwbare e-mailservices

Shared Hosting

Perfect voor kleinere websites en starters

Cloud Hosting

Cloud-oplossingen met hoge prestaties.

Online Werkplek

Met onze online werkplekoplossingen zoals Roundcube, Office365 en Google Workspace kun je jouw klanten efficiënte en effectieve communicatie- en collaboratietools bieden.

Online Werkplek - office365-limaweb

Roundcube

Wij houden de websites up-to-date met de laatste patches en verbeteringen.

Office 365

Bescherm de data van jouw klanten tegen cyberdreigingen met onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Google Workspace

Ingebouwde tools om prestaties te monitoren en rapporten met jouw logo voor jouw klanten aan te leveren.

Zoekmachine Optimalisatie

SEO is een cruciaal onderdeel van het online succes van jouw klanten.

Onze whitelabel SEO-rapportages, compleet met jouw logo, zorgen ervoor dat jouw klanten nooit weten dat de dienst via LimaWeb geleverd wordt. Geef jouw klanten inzicht in hun zoekmachineprestaties en advies waarmee ze hun rankings kunnen verbeteren.

limarank_seo

Technische SEO

Betrouwbare e-mailservices

On-page SEO

Perfect voor kleinere websites en starters

Lokale SEO

Cloud-oplossingen met hoge prestaties.

Analytics

Perfect voor kleinere websites en starters

Content Writing

Cloud-oplossingen met hoge prestaties.

LimaWeb Producten

LimaFlame

Verhoog de betrokkenheid van jouw klanten met op maat gemaakt FOMO-notificaties, geheel gepersonaliseerd.

LimaCard

Eenvoudig contact beheren met vCards, volledig gebrand met jouw logo.

LimaRank

Breng gedetailleerde SEO-inzichten naar jouw klanten onder jouw merknaam.

Toegang via eigen Control Panel

Een uniek voordeel van onze whitelabel-diensten is dat jouw klanten toegang krijgen tot een Control Panel dat volledig gebrand is met jouw logo en domeinnaam.

Dit verhoogt niet alleen de geloofwaardigheid, maar zorgt er ook voor dat de gehele ervaring naadloos aan jouw merknaam verbonden blijft.

Met de mogelijkheid om je eigen menu aan te maken, is het mogelijk om je eigen klanten-portaal volledig te maken. Optimale ervaring!

Waarom LimaWeb de ideale partner is

Expertise

Wij hebben jarenlange ervaring in webdevelopment en verwante diensten.

Custom Oplossingen

Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw klanten.

Transparantie

Hoewel wij de diensten aanleveren, blijf jij altijd in controle en behoud jij de volledige klantrelatie.

Kostenefficiënt

Geen verborgen kosten, alleen maar betaalbare en schaalbare oplossingen.

Klaar Om Te Beginnen?

Het starten met LimaWeb’s whitelabel-diensten is eenvoudig. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag om te kijken hoe jij je serviceaanbod kunt uitbreiden en jouw klanten nog beter kunt bedienen.

Vul het formulier op deze pagina in, bezoek onze contactpagina, of neem direct telefonisch, via e-mail of WhatsApp contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf groeit en de dienstverlening naar jouw klanten naar een hoger niveau wordt getild.

Maak de slimme keuze vandaag nog en begin met het aanbieden van hoogwaardige, op maat gemaakte web-diensten onder jouw eigen merknaam. LimaWeb is er om jouw visie te ondersteunen en jouw klanten tevreden te maken en te houden!

Aanmelden

Ontdek de voordelen van een Whitelabel samenwerking met LimaWeb. Samen zorgen we ervoor dat jij en je klanten de beste online ervaringen beleven en dat allemaal onder je eigen bedrijfsnaam!

Veelgestelde vragen

1Wat betekent het om whitelabel diensten van LimaWeb te gebruiken?

Whitelabel diensten betekenen dat je onze webdevelopment, onderhoud, hosting, en SEO-diensten onder jouw eigen merknaam kunt aanbieden. Wij leveren de technische expertise en oplossingen, terwijl jij verantwoordelijk blijft voor de klantrelatie en branding. Jouw klanten zullen niet weten dat de diensten via LimaWeb worden geleverd, omdat alles onder jouw logo en domeinnaam gebeurt.

2Hoe werkt het whitelabel control panel?

Het whitelabel control panel is een gepersonaliseerd dashboard waar jouw klanten toegang tot krijgen om hun diensten zoals onderhoud, hosting en web analytics te beheren. Dit control panel is volledig gebrand met jouw logo en domeinnaam, waardoor de gebruiker een naadloze merkervaring heeft. Hierdoor behoud jij de volledige klantrelatie en verhoog je jouw geloofwaardigheid.

3Kan ik specifieke webdevelopment projecten laten aanpassen aan de wensen van mijn klanten?

Absoluut! We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden wij maatwerk webdevelopment diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw klanten. Of het nu gaat om een unieke webapplicatie, een complexe webshop of een bedrijfswebsite, onze specialisten werken nauw met jou samen om de gewenste resultaten te bereiken.

4Zijn er kosten verbonden aan het starten met whitelabel diensten van LimaWeb?

De kosten voor het gebruik van onze whitelabel diensten zijn transparant en afhankelijk van de specifieke diensten die je wilt aanbieden. Er zijn geen verborgen kosten en je kunt rekenen op betaalbare en schaalbare oplossingen. Voor specifieke prijsinformatie kun je contact met ons opnemen zodat we een passend aanbod voor jouw bedrijf kunnen maken.

5Hoe kan ik beginnen met het aanbieden van whitelabel diensten?

Het is eenvoudig om te starten met LimaWeb's whitelabel diensten. Je kunt het formulier op onze website invullen, onze contactpagina bezoeken, of direct telefonisch, via e-mail of WhatsApp contact met ons opnemen. Een van onze experts neemt dan contact met je op om jouw behoeften te bespreken en te kijken hoe wij je het beste kunnen ondersteunen in het uitbreiden van jouw portfolio.

limaweb-home-icon2

Met LimaWeb als jouw betrouwbare whitelabel partner, kun jij jouw servicepakket uitbreiden en jouw merk versterken. Klaar om te starten? Wij kijken uit naar jouw bericht!