Webapplicatie Ontwikkeling

WebView Apps

Wij zetten uw website/webshop om in een webview app

 • limaweb-phpmysql
 • limaweb-wordpress-300x186
 • limaweb-css-html
 • python-limaweb
 • laravel-lima
 • javascript-logo-transparent-logo-javascript-images-3

Webview applicatie

Als toonaangevend webdevelopment bureau, gespecialiseerd in webontwikkeling, is LimaWeb dé partner die jouw digitale ambities kan waarmaken. Of je nu je huidige website/webshop wilt omzetten naar een webapplicatie voor iOS of Android, wij hebben de expertise en ervaring om jouw project succesvol te maken.

Flutter 

Flutter is the way to go! Wij hebben de nodige ervaring in het werken met Flutter, een populaire open-source toolkit voor het bouwen van mobiele apps. Met Flutter kunnen wij snel en efficiënt prachtige en functionele webapplicaties ontwikkelen voor zowel iOS als Android.

iOS / Android / Cross-platform

Of je nu een specifieke app wilt voor iOS of Android, of een cross-platform app die op beide systemen werkt, wij kunnen aan al jouw wensen voldoen. Wij zorgen ervoor dat je huidige website/webshop, exact wordt omgezet naar een app welke perfect werkt op alle apparaten en besturingssystemen.

Webhosting

Naast de ontwikkeling van webapplicaties bieden wij ook hostingdiensten aan. Wij zorgen ervoor dat jouw webapplicatie veilig en betrouwbaar gehost wordt, zodat jouw gebruikers altijd probleemloos kunnen genieten van jouw app. Onze hosting oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat je altijd de juiste capaciteit hebt voor jouw webapplicatie.

Onderhoud & Beheer

Ook het onderhoud en beheer van jouw webapplicaties nemen wij graag voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jouw app altijd up-to-date is en dat eventuele bugs of problemen snel worden opgelost. Zo kun jij je focussen op het laten groeien van jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische kant.

Beveiliging

Veiligheid is een belangrijk aspect van webapplicatie ontwikkeling (webview). Bij LimaWeb begrijpen wij dit en nemen wij beveiliging zeer serieus. Wij implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw app beschermd is tegen hackers en andere bedreigingen. Jouw gebruikers kunnen met een gerust hart gebruik maken van jouw app, wetende dat hun gegevens veilig zijn.

Programmeertalen & Technologieën
LimaWeb-Website-HTML-CSS-PHP-Python-Javascript-Flutter-WooCommerce-WordPress-Laravel
limaweb-home-icon2

Ben je geïnteresseerd in webapplicatie ontwikkeling (webview) door LimaWeb?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Wij luisteren graag naar jouw ideeën en wensen, en vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen maken we van jouw webapplicatie een succes!

Reviews LimaWeb

BEOORDELINGEN

 • google-85x85
  Via via heb ik het nummer van LimaWeb gekregen, mailtje naar LimaWeb en mijn probleem met mijn website was in no time opgelost. Top Service!! Dank je wel!
  Google Review
  Airport Limo Service
 • google-85x85
  Limaweb heeft snel en professioneel onze nieuwe website ontwikkeld! Mijn complimenten!
  Google Review
  Jordan van Hoek
 • google-85x85
  Top service. LimaWeb heeft mij geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Reageert vlot op mijn vragen en weet mijn problemen altijd binnen no time te fixen.
  Google Review
  Paolo Kloeth
 • google-85x85
  Heb mijn website laten maken door Limaweb waarvan ik geen spijt van heb gekregen. Het is fijn dat er wordt overlegd alvorens er handelingen worden gedaan waardoor er weinig miscommunicatie ontstaat, de uitleg is ook kraakhelder. Ik ben super blij met het eindresultaat! Keep up the good work zou ik zeggen.
  Google Review
  ND Nguyen
 • google-85x85
  Heel erg behulpzaam en zeer professioneel bedrijf. Ik doe nu bijna 3 jaar zaken met ze en ben zeer tevreden en ik raad iedereen aan om LimaWeb te benaderen voor een professionele website.
  Google Review
  Achie Benz