Updates

Onderhoud & Beheer

(Auto) Safe updates voor optimale prestatie

Update Pakketten

Wij helpen u vrijblijvend uw huidige website/webshop te koppelen aan LimaWeb Control Panel en stellen daarbij de updates protocollen voor u in.

limaweb30

€10,-

/ Per maand

Updates Only

Geschikt voor klanten die de updates op een veilige manier willen automatiseren en hiermee tijd willen besparen

Auto back-up voor elke update

+
Vooraf screenshot

+
Auto update

+
Uptime/ Error check

+
Screenshot achteraf

+
Update logs

+
Instant e-mailnotificaties

+
Maandelijks update rapportage

limaweb31

V.A. €35,-

/ Per maand

Onderhoud & Beheer

Volledig ontzorgen en optimaal profiteren van alle beschikbare diensten

Beveiliging

+
Analytics

+
Updates

+
SEO

+

Uptime monitor

+
Link checker

+
Back-ups

+
Maandelijks rapportage

Welkom bij LimaWeb, uw betrouwbare partner voor webontwikkeling en onderhoud

Wij begrijpen dat de gedachte aan updates uw bloed sneller kan laten stromen vanwege de angst dat ze uw sites kunnen beschadigen. Dit is waar wij te hulp schieten. Wij bieden geautomatiseerde Veilige Updates aan waarbij automatische back-ups, uptime-checks en visuele wijzigingsmeldingen worden uitgevoerd.

Onze Veilige Update-procedure heeft zes duidelijke stappen om het updaten voor u te vergemakkelijken en te zorgen dat uw site altijd optimaal functioneert.

  1. Als eerste stap maken we een back-up van uw site, zodat u gemakkelijk terug kunt naar de vorige versie indien nodig. Deze back-up wordt via het Backups-tabblad in het LimaWeb Control Panel bewaard.
  2. Vervolgens maken we een screenshot van uw homepage, of een andere door u gekozen pagina. U kunt tot vijf verschillende pagina’s selecteren. Deze stap helpt bij het bijhouden van mogelijke veranderingen en inconsistenties na de update.
  3. Het daadwerkelijke updateproces begint nu met het actualiseren van de door u geselecteerde plug-ins en thema’s, samen met de WordPress-kern. Bij LimaWeb houden we van efficiëntie en precisie, en we zorgen ervoor dat deze updates uw site soepel en functioneel houden.
  4. In de vierde stap voeren we een uptime- en foutcontrole uit om ervoor te zorgen dat uw site beschikbaar en foutvrij is. Onze uptime-service staat altijd klaar om eventuele downtime te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw site altijd live is.
  5. Vervolgens maken we een nieuwe screenshot van uw geselecteerde webpagina’s en vergelijken deze met de oorspronkelijke. Dit geeft ons en u een duidelijk beeld van eventuele veranderingen na de update.
  6. Tenslotte sturen we u een uitgebreide e-mailrapport met uptime- en foutcontroles, en screenshots met daarin de procentuele verschillen gemarkeerd. Deze rapporten zijn rechtstreeks gekoppeld aan onze Veilige Update-controles, zodat u onmiddellijk op de hoogte bent van eventuele problemen en deze snel kunt aanpakken.

Bij LimaWeb willen we het onderhoud van uw WordPress-website zo eenvoudig mogelijk maken.

Met onze Automate-functie bespaart u vele uren aan handmatig bijwerken van WordPress-kern, plugins en thema’s. Met onze Veilige Update-meldingen wordt u ook nooit meer verrast door updates.

Neem met LimaWeb volledige controle over uw updates.

Standaard controleren we elke drie uur op updates, maar als u dat wenst, kunt u updates inplannen wanneer het u uitkomt. Wilt u de automatische updates uitschakelen voor thema’s of plug-ins waar u niet vertrouwd mee bent of wanneer uitstel van updates passender lijkt? Schakel eenvoudigweg de update-knop in wanneer u er klaar voor bent en onze automatische update-systeem zorgt voor de rest.

Bij LimaWeb staat de veiligheid van uw site op onze prioriteitenlijst. Onze Veilige Update Scan waarschuwt u onmiddellijk als een site platligt. We tonen u voor/na screenshots van maximaal vijf door u geselecteerde pagina’s om u een duidelijk overzicht te geven van eventuele wijzigingen. U ontvangt direct een e-mailmelding als de Veilige Update Scan site wijzigingen detecteert die gelijk zijn aan, of meer dan een % van uw keuze.

Bovendien starten updates pas nadat elke back-up succesvol is. U kunt back-ups herstellen via het Control Panel, samen met de plugin back-ups en onze hosting back-ups (indien u ook de site bij ons heeft gehost).

limaweb-updates
limaweb-home-icon2

Bij LimaWeb doen we er alles aan om uw website veilig en soepel draaiend te houden. Vertrouw op ons voor al uw onderhoud en -beheer behoeften.
Neem contact op voor meer informatie