Om de SEO van uw website te verbeteren kunt u de volgende WordPress plugins gebruiken

Yoast SEO

Yoast SEO plugin één van de beste SEO plugins op dit moment beschikbaar voor WordPress. Deze plugin is ontwikkeld door de Nederlander Joost de Valk en zijn team en ondersteund u met het beter vindbaar maken van uw website op Google, Bing en Social Media kanalen als Facebook en Twitter. U geeft een kernwoord(en) op en kunt vervolgens aan de hand van de pagina analyse inzien hoe hoog (met punten) uw pagina scoort op het goed vindbaar zijn op de meestgebruikte zoekmachines. Yoast SEO is gratis maar om gebruik te maken van alle functionaliteiten dient u over te stappen op de betaalde variant.

Alles in één SEO

De alles in één SEO plugin is wat simpeler als de Yoast SEO. Na het installeren en activeren van de plugin, zijn de meeste instellingen automatisch al geconfigureerd. Ook alles in één SEO heeft een gratis basisversie en een betaalde variant. Verder is het mogelijk om met de plugin meerdere extensies te activeren. Zo kunt u gemakkelijk; XML Sitemaps aanmaken, Social Media meta-tags toevoegen, robots.txt aanmaken, .htaccess editor gebruiken, robots en crawlers blokkeren, prestaties optimaliseren en video-sitemaps aanmaken.

Jetpack

Jetpack is een bundel van plugins die gebruikers van wordpress.com standaard tot hun beschikking hebben. Één van de voordelen is dat het uw WordPress website beter vindbaar maakt voor zoekmachines als Google en Bing.

Hieronder een korte overzicht van de SEO voordelen:
– Bijhouden van bezoekersstatistieken.
– Mobiel schaalbaar maken van pagina’s.
– Maakt het heel makkelijk om berichten te delen op Social Media.
– Website verificatie voor Google, Bing en andere zoekmachines.
– Makkelijk promoten van nieuwe inhoud naar Social Media netwerken.
– Aanmaken van XML Sitemaps.
– Integratie met Google Analytics.

Hulp nodig met het juist instellen van WordPress plugins om de SEO van uw website te verbeteren ?

Het op de juiste manier configureren van de SEO plugins kan heel complex zijn. Wij helpen u graag met het verbeteren van de SEO van uw website. Neem nu contact op !